Ontvang twee keer per week een artikel met inzichten, tips en strategieën - speciaal voor introverte professionals

Als BONUS ontvang je na aanmelding het E-book 'Succesvol Vergaderen voor Introverten' 

Gezien in:

E-book 'Succesvol Vergaderen voor Introverten'

In dit e-book leer je het volgende:

  • Waarom introverten spanning ervaren in vergaderingen, en hoe jij het voor jezelf gemakkelijk kunt maken door de juiste voorbereiding. 
  • 4 belangrijke verschillen in de manier waarop introverten en extraverten denken, communiceren en besluiten nemen. (alleen het bewust zijn van deze verschillen geeft al meer rust).
  • Hoe jij je al schrijvend voorbereid op vergaderingen en gesprekken zodat je goed uit de verf komt als introvert zonder jezelf te forceren of extravert voor te doen.** We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens - afmelden is gemakkelijk

Vraag nu jouw ebook aan!

10.000 +
downloads
10 + jaar
ervaring
Bekend van
Libelle, Trouw, RTL4, Trouw
E-book 'Succesvol Vergaderen voor Introverten'
Marloes Bouwmeester

Leuk om kennis te maken

Ik ben Marloes Bouwmeester, onderwijskundige. Ik train introverte professionals in hoe ze succesvol kunnen zijn in hun werk zonder zichzelf te forceren. Ik ben zelf introvert en al mijn kennis en ervaring zijn dan ook gebaseerd op de praktijk. Sinds 2008 schrijf ik artikelen over hoe je als introvert succesvol kunt zijn op een manier die bij je past. Inmiddels wordt de Succesvolle Introvert gezien als landelijk expert en regelmatig geïnterviewd door landelijke bladen als Intermediair, Opzij en Elsevier.

Dit zeggen lezers van mijn e-book

"Meteen toepasbaar"

‘In een makkelijk te volgen schrijfstijl weet Marloes in dit e-book de kracht van introversie uit een te zetten. Door de praktische aanpak zijn haar oefeningen meteen toepasbaar. Ik was verrast over de snelle effectiviteit van de oefeningen. Ik zou Marloes aanbevelen aan ieder die meer vanuit zijn of haar eigen kracht wil presenteren en presteren.’

Richard, Amsterdam
"Dit is een cadeau voor mij"

Ik heb genoten van je artikelen. Succesvol vergaderen vind ik een helder verhaal, je geeft bruikbare en praktische technieken.


Wat ziet het er ook mooi uit. met een duidelijke layout. Dank je wel, dit is een cadeau voor mij.

Ingrid, therapeut

"Erg fijn om te lezen"

Ik vind je rapport erg fijn om te lezen. Het geeft mij een goed gevoel om te lezen hoe dit (introvert zijn) in elkaar steekt. Mij is ook dikwijls verweten om in de groep meer aanwezig te zijn en ook eens een bijdrage te leveren aan het gesprek. Het is denk ik voor je zelf, als introvert, het belangrijkste dat je weet hoe het in elkaar steekt.

Mans Klaassens

Ontvang twee keer per week een artikel met inzichten, tips en strategieën - speciaal voor introverte professionals en ontvang het ebook als BONUS

E-book 'Succesvol Vergaderen voor Introverten'