Boek natuurlijk introvert


Gezien in

Media


NATUURLIJK ZICHTBAAR
voor introverten


€ 18,95 inclusief verzendkosten

Het boek dat profileren gemakkelijker maakt


In dit compacte boek leer je hoe je als introvert natuurlijke en effectieve strategieën ontwikkelt voor spannende werksituaties. Of dit nu gaat over omgaan met dominante collega’s, onverwachte vragen of het voorbereiden van lastige vergaderingen.

Wat ontdek je in dit boek?

In dit boek ontdek je hoe het vergroten van je zichtbaarheid niet moeilijk is en zelfs leuk kan zijn voor een introvert mits je jouw aandacht leert verleggen


  • Van willen voldoen aan de extraverte norm naar slim gebruik maken van het verschil tussen introverten en extraverten.
  • Van jezelf dwingen om uit je comfortzone te komen naar een comfortzone creëren.
  • Van focussen op waar je niet zo goed in bent naar waar je in uitblinkt.

Boek: natuurlijk zichtbaar voor introverten

Het boek is lekker beknopt, concreet, praktisch en gemakkelijk leesbaar. 

Daar houd ik van.

Saskia Veenema - onderwijskundige

Bedieningspaneel

Veel introverte professionals die werken in een extraverte omgeving krijgen kritiek op hun natuurlijke manier van werken. Ze krijgen bijvoorbeeld te horen dat ze niet ad rem, pro-actief of besluitvaardig genoeg zijn.


Hierdoor hebben ze een sterke innerlijke criticus ontwikkeld. De innerlijke criticus is dit stemmetje in jouw hoofd dat voortdurend commentaar levert en voor veel onnodige spanning zorgt. De innerlijke criticus maakt vaak dat je alleen maar ziet waar je niet zo goed in bent of waar je niet goed uit de verf kwam. Door al zijn kritiek maakt hij bijdragen in gesprekken en vergaderingen een stuk moeilijker.


Op basis van mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van introverten bij het ontwikkelen van hun persoonlijke successtrategieën in hun werk heb ik een speciaal bedieningspaneel ontwikkeld dat je helpt om voorbij de innerlijke criticus te komen. En te focussen op juist die ervaringen die je de juiste aanwijzingen geven om een persoonlijke aanpak te ontwikkelen om jouw zichtbaarheid te vergroten die natuurlijk voelt en tegelijkertijd effectief is.


Bedieningspaneel

Bonussen bij aanschaf

Bij aanschaf van het boek Natuurlijk Zichtbaar voor Introverten
ontvang je onderstaande producten als bonus.

Verdiepende audio

Bij dit boek hoort een audio. In de audio ga ik dieper in op elk hoofdstuk door concepten verder toe te lichten, aanvullende voorbeelden te geven en ervaringen te delen. Het beluisteren van de audio geeft je nog meer input en inspiratie om jouw persoonlijke aanpak te ontwikkelen voor lastige situaties in je werk zodat je als vanzelf jouw zichtbaarheid vergroot

Hand-out Bedieningspaneel

Het bedieningspaneel is in de vorm van een hand-out beschikbaar.


Gemakkelijk om erbij te pakken als je aan de slag gaat met het ontwikkelen van persoonlijke strategieën voor vergaderingen en gesprekken.

Dit zeggen lezers van het boek

"Ik vond de drie focustechnieken om jouw eigen aanpak als introvert te ontwikkelen aansprekend. Deze zijn duidelijk beschreven, de voorbeelden maken het gelijk ook realistisch en laten zien dat het in de werkelijkheid ook zo kan werken. Ook mooi vind ik dat uit je boek goed naar voren komt dat het gaat om wat voor de lezer wel werkt en niet werkt."
Jenny - programmasecretaris

"Ik heb je boek gisteren in één adem uitgelezen!


Ook al heb ik inmiddels al veel gehoord en gelezen over je aanpak, die blijft super interessant en intelligent.


Ik merkte dat ik tijdens het lezen voortdurend nadacht over hoe het bij mij zat. Het boek nodigt daar echt toe uit."


Anoniem

"Ik vind het een mooi, aansprekend boek. 


Heb er helemaal zin in om hem in mijn bezit te hebben, te mogen lezen en andere introverten op de hoogte te brengen van het bestaan hiervan, zoals ik ook al deed met je website!


Ik gun het mensen om hierop inzichten te krijgen."


Mirjam, adviseur Loopbaan en Mobiliteit - Topklinisch ziekenhuis

"Ook iedere extravert zou dit boek moeten lezen.


Het geeft zoveel helderheid over hoe het werkt bij introverten.


Waardoor je je introverte klanten, collega’s en familieleden beter gaat begrijpen."


Selma Foeken, coach bij www.selmafoeken.nl

Wacht niet langer, bestel het boek nu!

                   

Veelgestelde vragen

Ik wil graag meerdere boeken bestellen. Kan dit?

Dit kan zeker. Stuur een mail naar contact@desuccesvolleintrovert.nl voor een speciaal aanbod.

Hoe krijg ik toegang tot de bonussen?

In het boek vind je de link naar de bonussen.

Is het boek ook als e-book of als luisterboek verkrijgbaar?

Nog niet. Maar hier wordt aan gewerkt.

                 
Boek: natuurlijk zichtbaar voor introverten

Over de auteur

Marloes is onderwijskundige en is meer dan 10 jaar geleden gestart met de Succesvolle Introvert. Dit is het trainingsbureau dat introverte professionals helpt hun invloed en zichtbaarheid te vergroten in hun werk op een manier die bij ze past.


Inmiddels heeft ze vele introverte professionals begeleid bij onder andere de overheid, zorgverzekeraars, bankwezen, ziekenhuizen en commerciële organisaties. Ook geeft ze regelmatig presentaties voor organisaties over hoe introverten en extraverten beter kunnen samenwerken.


Marloes is zelf introvert en weet als geen ander hoe het is om spanning te ervaren in vergaderingen, om ertussen te komen of om elk functioneringsgesprek weer te horen dat je jezelf meer moet profileren. Ze wordt regelmatig geïnterviewd als expert door de media, onder andere door NRC, Trouw, RTL4, AD en Intermediair.