Jouw uitslag: je scoort 1 tot 7 punten

Na het invullen van de test: introvert of extravert kom je op een  totaal van 1 tot 7 punten. De kans is groot dat je meer neigt naar extravert gedrag. Iemand die zich herkent in introvert gedrag scoort gemiddeld 15-20 punten op de test.


Wil je graag meer weten over jouw introverte medemens dan kan ik je het boek van schrijfster Liesbeth Smit aanraden. Het boek heet 'ik moet nog even kijken of ik kan'


Extraverte mensen


Mijn naam is Marloes Bouwmeester

Ik ben onderwijskundige en train  introverte professionals hoe ze succesvol kunnen zijn in hun werk zonder zichzelf te forceren. Ik ben zelf introvert en al mijn kennis en ervaring zijn dan ook gebaseerd op de praktijk. Sinds 2008 schrijf ik artikelen over hoe je als introvert succesvol kunt zijn op een manier die bij je past. Inmiddels wordt de Succesvolle Introvert gezien als landelijk expert en regelmatig geïnterviewd door landelijke bladen als Intermediair, Opzij en Elsevier.Leer hoe jij op een natuurlijke manier jouw invloed vergroot in je werk

Ontvang twee keer per week een artikel met inzichten, tips en strategieën - speciaal voor introverte professionals


Als BONUS ontvang je na aanmelding het E-book 'Succesvol Vergaderen voor Introverten'