Ik wist mijn introverte eigenschappen als pluspunten te presenteren

Ik wist mijn introverte eigenschappen als pluspunten te presenteren

Ik kreeg onderstaande mail van Jannie. Zij is een trainer en een coach. Met haar toestemming deel ik de mail hier. Beste Marloes, Ik mail je omdat ik aangenomen ben. Deze keer heb ik mijn introverte eigenschappen als pluspunt weten te presenteren i.p.v. ze trachten te compenseren met kwaliteiten die er ook zijn en ze als ‘hopen dat het niet opvalt’ weg te moffelen. De MasterClass ‘Ontdek jouw natuurlijke voorsprong als introvert’ is één van de dingen die echt uitmaakte. Bedankt voor de inzichten! Met vriendelijke groet, Jannie Is dat niet geweldig?! Dit soort mails maken me heel erg blij. Het laat zien dat als jij jouw natuurlijke voorsprong als introvert en de bijbehorende kwaliteiten op de juiste manier presenteert, je mensen gemakkelijk overtuigt van jouw meerwaarde. Ook een sollicitatiecommissie. Daarvoor is het wel belangrijk dat je zelf inzicht hebt in jouw natuurlijke voorsprong als introvert. Dit vraagt van veel introverten dat ze hun focus verleggen van waar ze minder goed in zijn, naar waar ze van nature in uitblinken.

Ben jij daartoe bereid?

Ja, dan kan de MasterClass-serie je helpen. Er is een specifieke MasterClass over het ontdekken van jouw natuurlijke voorsprong. Meer informatie over deze MasterClass en de MasterClass-serie, kun je hier vinden: http://bit.ly/2qjjpjI

Meer artikelen lezen?

Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief. Je ontvangt dan twee keer per week artikel in je mailbox met inspirerende verhalen over succesvolle introverten én tips hoe je succesvol bent als introvert op een manier die bij je past. Je kunt je hier inschrijven. Je ontvangt dan ook het e-book 'Succesvol vergaderen voor Introverten'.
Over de schrijver
Marloes is onderwijskundige en traint introverte professionals hoe ze succesvol kunnen zijn in hun werk zonder zichzelf te forceren. Ze is zelf introvert. Sinds 2008 schrijft zij artikelen over hoe je als introvert succesvol kunt zijn op een manier die bij je past. Zij wordt inmiddels gezien als landelijk expert en regelmatig geïnterviewd door landelijke bladen als Intermediair, Opzij en Elsevier.
Reactie plaatsen